wonen in
cruquiuswerf

DE NIEUWE KADE VAN OOST

ELEGANTE ARCHITECTUUR

FANTASTISCH WONEN,

WERKEN EN LEVEN

SUPERCENTRALE LOCATIE

Op het laatste schiereiland van het Oostelijk Havengebied starten we binnenkort met de realisatie van Cruquiuswerf, de nieuwe Kade van Oost.

Fijne mix van water, beton, boten
en elegante architectuur

Je ziet hier al de contouren van een supergave woon-werkplek verschijnen. Je vindt er monumentale industriële gebouwen en nieuwe kantoor-hubs, prachtige woongebouwen (in aanbouw), de vergeten wijnsilo's van een voormalige wijnimporteur en een historisch gebouw uit onze West-Indië tijd (het Insulindehuisje). Deze mengelmoes van oude industrie en nieuwe elegante architectuur is wat het eiland zo mooi maakt. Met in het hart van het eiland, daar waar het water 'de hoek om' gaat: Cruquiuswerf.

Welkom!

Cruquiuswerf wordt een fijne mix van fantastisch wonen, werken en gewoon lekker leven!

Studio’s, appartementen, town houses en penthouses

Op het meest centrale punt in de 'elleboog' van het schiereiland bouwen we in een waaiervorm elegante appartementengebouwen met studio’s, urban apartments, town houses, en penthouses.


Bijna alle appartementen zicht op het water

AM biedt 173 nieuwbouw koopappartementen aan, verdeeld over 6 gebouwen. Ze staan in een prachtige waaiervorm waardoor je vanuit bijna alle appartementen zicht hebt op de kade en het water. Zo ervaar je vanuit elk appartement een fijn eiland gevoel. Een beetje de sfeer van Stockholm met al dat water om je heen. In totaal bestaat Cruquiuswerf uit zo'n 300 woningen.

Een supercentrale locatie in de stad

Nieuwbouw binnen de ring. Dat is uniek in Amsterdam. Binnen 10 minuten ben je vanuit Cruquiuswerf in het centrum en in 5 minuten in de hippe Javastraat. Én op de ring. Het is een goed bereikbare plek, maar wel in de luwte. Dus lekker rustig thuiskomen, maar met de reuring van de stad om de hoek.