elegante
architectuur

STRAKKE NIEUWBOUW, RAUWE OMGEVING

LUXE EN VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

ZICHT OP DE KADE EN HET WATER

LICHT, LUCHT EN VRIJHEID

Fraaie gebouwen met een fantastisch uitzicht

Cruquiuswerf bestaat uit twaalf gebouwen. Doordat ze in de elleboog van het schiereiland staan, gerangschikt in een mooie waaiervorm, hebben bijna alle bewoners straks uitzicht over de kade én het water! In de elegant vormgegeven gebouwen bevinden zich 48 Studio’s, 118 Urban Apartments die variëren van ongeveer 35 m² tot 140 m². Daarnaast komen er 2 Live & Work Apartments, die de mogelijkheid bieden om een praktijk of een kantoor aan huis te beginnen.


Tussen de gebouwen komen ook 5 stadse eengezinswoningen, de zogenaamde Town Houses. Die in grootte variëren van 140 m² tot 154 m².

Gebied met een
stoer randje

Alle appartementen zijn luxe en van alle gemakken voorzien. Toch is er wel degelijk een verschil met andere chique woonbuurten in Amsterdam. Dit gebied heeft een stoer randje, waardoor het zijn eigen karakter heeft.

Cruquiuswerf is voor elk wat wils

Hier wonen en werken straks allerlei mensen door elkaar. Gezinnen, starters, tweeverdieners die op zoek zijn naar een luxe penthouse, ouders van wie de kinderen het huis uit zijn en (weer) van de stad willen genieten. Én mensen die werken in een van de gezellige koffiebarretjes.

Richting Jachthaven

Monument Sigma Verffabriek

Gemaal

Nautische sfeer

Vrij gevoel

Oude wijnsilo's