Over
Amsterdam-Oost

HIP, HOT & HAPPENING

REURING OM DE HOEK!

KOFFIETENTJES, TOKO'S

EN LEUKE CAFÉS

DE PERFECTE MIX

Hip Amsterdam-Oost op loopafstand

Amsterdam-Oost is hip, hot en happening. Met name in de Javastraat, rond Oosterpark en rondom de Dappermarkt regent het de laatste jaren hippe koffietentjes, nieuwe cafés, leuke vintage- en modewinkels. Dat alles te midden van de vele roti-keukentjes, toko's en Mediterrane warenhuisjes en groentewinkels die er al zaten. Die mix is perfect en trekt ook een steeds hipper, stadser publiek.

Hardlopen in het Flevopark
of een middagje Artis

En als je zin hebt in natuur, wandel of fiets je naar het Flevopark, dat vlakbij ligt. Hier kun je tennissen, watersporten, er is een openluchtzwembad, er zijn barbecueplekken en diverse hardlooproutes. Hier kun je heerlijk spelen met je kids, of je zit op een terrasje aan het water bij het Het Nieuwe Diep. Of je fietst richting de Plantage Buurt, voor een middagje in dierenpark Artis!

Omringd door water

Cruquiuswerf is een goed bereikbare plek op het einde van een schiereiland. Aan de ene kant omgeven door het Amsterdam-Rijnkanaal en aan de andere kant de Nieuwevaart op weg naar de stad. Om de hoek ligt de jachthaven Port Entrepôt. Hier leg je straks je sloep of zeilboot op loopafstand van je appartement! Van hieruit vaar je zo via het IJ richting de Amsterdamse grachten. Of richting de Vecht en het IJsselmeer.

“De mix van winkels die je er treft, is perfect!
Die trekt een hip, jong & stads publiek.”